Home
over onszelf
Geschiedenis
Het bestuur
Activiteiten
foto's
Lid worden
Aanmeldingsformulier
Gastenboek
Privacy


Bezoekersteller

 

Beste medebewoner(s) van de DORPSSTRAAT,

 

Wellicht weet U dat de Dorpsstraat zijn eigen buurtvereniging heeft, namelijk

                                                 " buurtvereniging DE STRAAT "

 

Graag zouden wij U als lid verwelkomen         

De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen, is dat je in de Dorpsstraat van Woensdrecht moet wonen. Als je lid bent en je gaat verhuizen, kun je wel gewoon lid blijven.

Misschien ziet U het idee van een buurtvereniging niet meteen zitten. Maar om bijvoorbeeld uw buurtbewoners wat beter te leren kennen, onder het genot van een hapje of drankje, bewijst een buurtvereniging zeker zijn nut.

 

Wij organiseren zowel voor jong als oud.

Van een kerst- en een Paasmiddag voor de kleintjes tot een barbecue voor iedereen en ook voor een dagje uit, kunt U bij ons terecht. Tevens organiseren wij jaarlijks een bingo evenals een nieuwjaarsreceptie die altijd goed bezocht wordt.

           

Als U zelf ideeën heeft voor een activiteit zijn die ook altijd van harte welkom.

De contributie voor volwassenen vanaf 21 jaar bedraagt € 10, -. Voor leden tot 21 jaar is deze  € 3, - (per verenigingsjaar). Als je halverwege het jaar lid wordt, hoef je ook maar de helft te betalen. Bij elk nieuw jaar vragen wij de contributie vóór 1 januari te betalen.

Als U vragen heeft over buurtvereniging "DE STRAAT" kunt U contact opnemen met één van onze bestuursleden, die U graag te woord zullen staan:

               

Wij hopen dat wij U als lid van buurtvereniging "DE STRAAT" welkom mogen heten.

Via het aanmeldingsformulier kunt U zich bij ons aanmelden. Uw contributie kan overgemaakt worden op banknummer 12.29.27.648 onder vermelding van uw huisnummer en uw naam. Tijdens de activiteiten zullen er foto’s gemaakt worden, die wij ook op de website zullen plaatsen. U ontvangt daarna van ons een formulier waarop U toestemming hiervoor kunt geven.

 

             Graag tot ziens,

             Bestuur buurtvereniging "DE STRAAT"

to Top of Page